Enraging a Conservative – Really?

Posted: September 5, 2012 in Category - Cultural War, Enraging a Conservative - Really?

Liberals think they are so smart. This includes Stephen Foster who believes he has, despite the fact no else has been able, to come up “insignificant” statements that supposedly are capable of setting off a Conservative’s temper. Actually, the statements are not just insignificant the very attempt is. So, I have decided to delve into the insignificant world of the liberal. Foster actually has 100 statements capable of angering a Conservative and I will add the others as I have time to delve into their insignificant world.

BTW – My responses are the “ANS.”

____________________________________________________

Conservatives are so easy to anger these days. Even the most insignificant statement can set off their tempers. If you want to enrage a conservative, I suggest saying the following:

1. A Socialist wrote the Pledge of Allegiance.
ANS: Yes, he was a Christian socialist not a Marxist socialist as is our President. He believed in the US while Obama does not. But he obviously was not as good a socialist as you since he gave up both eventually.
2. Jesus healed the sick and helped the poor, for free.
ANS: Yes he did but unlike liberals he never commanded the government to do so.
3. Joseph McCarthy was an un-American, witch hunting sissy.
ANS: Only if you are a Marxist. Otherwise, he was a great American who has been proven correct.
4. Jefferson Davis and Robert E. Lee were traitors.
ANS: So, what?
5. The South lost the Civil War, get over it.
ANS: We are. You need to get over the fact that we are over it.
6. The Founding Fathers were liberals.
ANS: Just as Jefferson was not a European Deist, none of the founding fathers were modern liberalists.
7. Fascism is a right-wing trait.
ANS: That is why the founding fathers never used right and left to describe the political spectrum. They used the spectrum from tyranny to anarchy. In that sense Facism is a liberal trait.
8. Sarah Palin is an idiot.
ANS: Only for an ignorant liberal.
9. The Earth is round.
ANS: The Bible taught this long ago.
10. Reagan raised taxes eleven times as President.
ANS: Yes, he raised taxes but you really need to do some real research: http://dailycaller.com/2012/06/06/ronald-reagan-raised-taxes-11-times-the-real-story/
11. Reagan legalized abortion as Governor of California.
ANS: Yes, he did. Later he became overwhelmed with an “undefinable sense of guilt.” At least he, unlike liberals, understood the error he committed and repented.
12. Nixon created the Environmental Protection Agency.
ANS: Yes he did. Constitutionalists, not necessarily conservatives, are still fighting to remove an institution which the liberals have used to increase their tyranny of the people
13. Ronald Reagan supported gun control.
ANS: Only after he left office not during. Sorry, he was a private citizen.
14. Global warming is real.
ANS: You really should update this list. But if you did you have to remove this baseless statement.
15. Republicans hate illegal immigrants, unless they need their lawns mowed or their houses cleaned.
ANS: Liberals are the party of hate. What is interesting is that liberals “hate” illegal immigrants unless they need votes.
16. The military is a government-run institution, so why do Republicans approve the defense budget?
ANS: Duh, because it is Constitutional which a liberal would not understand.
17. The Cold War is over and the Soviet Union no longer exists.
ANS: Ah yes, but Marxism is still alive and well among democrats.
18. Paying taxes is patriotic.
ANS: Yes, it is. There are many Constitutional duties the Federal government is tasked with. Still more so it is patriotic to pay as little taxes as is possible or do you not remember the Stamp Act or the tea tax. Didn’t think so.
19. Republicans: Peddling the same failed economic policies since 1880.
ANS: Only until you compare Bush to Obama.
20. The Republican Party began as a liberal party.
ANS: Opposition party is not the same as liberal especially when a liberal uses the word liberal. Then, in that case, it never is.
21. The Presidents’ full name is Barack Hussein Obama and he was born in the United States of America.
ANS: Where is the long form birth certificate? No, you cannot use the live birth because anyone can those in HI. Come on, show it! Did you check Harward Law 1991 year book?
22. George W. Bush held hands with the King of Saudi Arabia.
ANS: Yep and many Constitutionalists resented his actions. We spoke out. Liberals? They attack Bush but console Obama. Whose the hypocrite?
23. President Obama saved the American auto industry, while Republicans wanted to destroy it.
ANS: If so, then (1) Why did Ford do so well without Obama’s help and (2) Why has GM not repaid the loans.
24. Hate is not a Christian virtue.
ANS: So, we have gone from speaking as a liberal to speaking for or as God? Romans 12:9
25. Jesus was a liberal.
ANS: Actually, Jesus was conservative as (1) he called the Jews to reform according to the Old Testament and (2) called for mankind to adhere to the law of Christ foretold prophetically in the OT.
26. Republicans spend MORE money than Democrats.
ANS: Just smile!
27. Tea parties are for little girls.
ANS: Oh, you really hurt my feelings with this one. Ouch! Really? Is this the best you can do? The Tea party is what begin the movement toward this great nation. I guess you are just upset because you were not invited to the little girls’ tea party. Liberals do have a long history of sexual immortality.
28. Public schools educate all children; private schools are for indoctrinating children.
ANS: You must be Marxist!
29. The Constitution is the law, NOT the Bible.
ANS: Right! The Bible is the legal moral foundation upon which the law was constructed as revealed in the Declaration of Independence. Study your history!
30. Sharia law doesn’t exist in America.
ANS: Yep and water does not exist for a fish!

Source: http://www.addictinginfo.org/2012/09/01/100-things-you-can-say-to-irritate-a-republican/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s